HR EN

Grad Koprivnica

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sudjelovala na sastanku Predsjedništva Hrvatske obrtničke komore

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije danas se održao sastanak Predsjedništva Hrvatske obrtničke komore. Na sastanku je sudjelovala i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Suradnja Grada Koprivnice sa Obrtničkom komorom i obrtnicima je više nego izvrsna. Zajedničkom komunikacijom pronalazimo rješenja koja zadovoljavaju obje strane. Mjere Grada Koprivnice u zajedničkoj sinergiji sa nacionalnim mjerama za očuvanje radnih mjesta su urodile plodom. Situaciju konstantno pratimo i sa zadovoljstvom možemo reći da još uvijek ima više otvorenih nego zatvorenih obrta“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž. Napomenula je kako su se tijekom prošle, 2019. godine, otvorila 133 obrta, a zatvorilo se njih 50-ak. Isto tako, spomenula je kako su rezultati prvog kvartala ove godine zaista jako dobri te se nada da će biti na razini prošlogodišnjih.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnice Darko Frankol, zamjenik župana Ratimir Ljubić te mnogobrojni gospodarstvenici i uzvanici.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice