HR EN

Grad Koprivnica

Mreža jugoistočne Europe za održivu mobilnost

Mreža za održivu mobilnost u gradovima CIVINET Slovenija-Hrvatska dobila je web stranicu. Aktivnosti mreže i njezinih članova te ostale korisne novosti i zanimljivosti iz područja održive urbane mobilnosti pratite na jednom mjestu.

Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska osnovana u travnju 2013. okuplja gradove i druge dionike zainteresirane za održivu urbanu mobilnost. Članstvo je otvoreno i već uključuje gradove te druge dionike iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Cilj mreže je prijenos znanja i dobre prakse te osmišljavanje zajedničkih projekata kojima će se financirati buduće aktivnosti održivog prometa i bolje mobilnosti.

Mreža okuplja preko 70 članova te je najbrojnija i najaktivnija europska mreža CIVINET. Najviše članova čine gradovi. Ostali članovi uključeni u mrežu važni su dionici s područja održivog prometa i mobilnosti – organizacije civilnog društva, javna prometna poduzeća, instituti, fakulteti, stručnjaci te ministarstva nadležna za promet u Hrvatskoj, Sloveniji te zemljama regije. Koordinator mreže je Grad Ljubljana, tajništvo u Sloveniji vodi Regionalni centar zaštite okoliša za srednju i istočnu Europu-REC Slovenija, a u Hrvatskoj ODRAZ-Održivi razvoj zajednice. Pored informacija o aktivnostima članova CIVINET-a te onih koje provodi mreža, na našoj novoj web stranici dostupni su različiti multimedijalni sadržaji (prezentacije, publikacije, kratki filmovi) te ažurirani popis članova mreže.

Web stranicu je osmislio i uređuje ODRAZ, koji će kontinuirano raditi na ažuriranju i poboljšanju sadržaja, koji se objavljuju na hrvatskom i slovenskom jeziku.

Pridružite se – postanite članom mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska!

Pozivamo sve zainteresirane za kvalitetna rješenja održivog gradskog prometa i mobilnosti da se uključe u mrežu CIVINET. Članstvo u mreži je besplatno, a više informacija možete pronaći ovdje. 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice