HR EN

Grad Koprivnica

Gradsko oko Koprivnica

Prijava komunalnih problema – Gradsko oko

Gradsko oko sustav je Gradske uprave Grada Koprivnice koji omogućava uključivanje širokog broja sudionika u jednostavno stvaranje centralne evidencije komunalnih problema.

Kroz različite načine prijavljivanja uočenih problema na terenu omogućava svim sudionicima da bez dodatnih napora i tehničkih znanja stvaraju sustavnu evidenciju uočenih problema s mogućnošću prosljeđivanja na osobe zadužene za pojedinu problematiku.

Najjednostavniji oblik prijave je putem pametnih telefona korištenjem besplatnih aplikacija namijenjenih Android ili iOS mobilnim uređajima. Prijaviti se moguće i putem internet stranice koprivnica.oko.hr, na kojoj se može dobiti uvid u cjelokupni status rješavanja problema, od njegove prijave i pokrenute procedure, preko eventualnog prosljeđivanja drugim ovlaštenicima, pa sve do čina rješavanja.

Za korištenje aplikacije potrebna je registracija, a potom potvrditi aktivaciju korisničkog računa. Nakon aktivacije možete početi prijavljivati komunalne probleme na području grada Koprivnice, online putem weba ili koristeći mobilnu aplikaciju (za koju ćete prilikom kreiranja računa dobiti aktivacijski kod).

Pozivamo vas da se priključite i aktivno sudjelujete u prijavljivanju i rješavanju komunalnih problema na području našeg grada kako bi nam okoliš bio uredniji, čišći i zdraviji, a konačno i kako bi nam mjesta u kojima živimo bila ugodna i ljepša!

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice