HR EN

Grad Koprivnica

Mišel Jakšić

Gradonačelnik

Mišel Jakšić, dipl.oec. / SDP

Dobrodošli u Koprivnicu, mali grad visoke kvalitete života koji razvijamo po mjeri svakog stanovnika.

Proteklih smo godina zajedničkim radom doveli do toga da naša podravska metropola danas bude gospodarsko, obrazovno, znanstveno i kulturno središte regije. Tu nećemo stati. Naprotiv, svakodnevno podižemo ljestvicu razvoja i kvalitete te provodimo brojne inovativne projekte s kojima smo često pioniri u Hrvatskoj. U to se i sami možete uvjeriti upravo na internetskim stranicama Grada Koprivnice na kojima možete saznati više informacija o svemu na čemu radimo s ciljem stvaranja još ugodnijeg i kvalitetnijeg grada.

Svojim prethodnicima zahvaljujem na neizmjernom trudu koji su uložili u razvoj Koprivnice zbog kojeg danas s pravom možemo reći da živimo u urbanom, europskom gradu. Sa zamjenicom Ksenijom Ostriž te sa svojim timom Gradske uprave nastavit ću raditi na njenom razvoju. Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Koprivnicu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.

Grad ne čine zgrade i ceste, nego ljudi. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja i uvažiti dobronamjerne kritike. Vaše sugestije, ideje, vizije i prijedlozi uvijek su dobrodošli, a vrata Gradske uprave uvijek će biti otvorena svim građanima.

Zrinski trg 1, 48 000 Koprivnica
Tel: 048 279 555
Email: gradonacelnik@koprivnica.hr

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice