HR EN

Grad Koprivnica

Mišel Jakšić

Gradonačelnik

Mišel Jakšić, dipl.oec. / SDP

Dobrodošli u Koprivnicu, mali grad visoke kvalitete života koji razvijamo po mjeri svakog stanovnika.

Proteklih smo godina zajedničkim radom doveli do toga da naša podravska metropola danas bude gospodarsko, obrazovno, znanstveno i kulturno središte regije. Tu nećemo stati. Naprotiv, svakodnevno podižemo ljestvicu razvoja i kvalitete te provodimo brojne inovativne projekte s kojima smo često pioniri u Hrvatskoj. U to se i sami možete uvjeriti upravo na internetskim stranicama Grada Koprivnice na kojima možete saznati više informacija o svemu na čemu radimo s ciljem stvaranja još ugodnijeg i kvalitetnijeg grada.

Svojim prethodnicima zahvaljujem na neizmjernom trudu koji su uložili u razvoj Koprivnice zbog kojeg danas s pravom možemo reći da živimo u urbanom, europskom gradu. Sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec te sa svojim timom Gradske uprave nastavit ću raditi na njenom razvoju. Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Koprivnicu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.

Grad ne čine zgrade i ceste, nego ljudi. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja i uvažiti dobronamjerne kritike. Vaše sugestije, ideje, vizije i prijedlozi uvijek su dobrodošli, a vrata Gradske uprave uvijek će biti otvorena svim građanima.

Zrinski trg 1, 48 000 Koprivnica
Tel: 048 279 555
Email: gradonacelnik@koprivnica.hr

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice