HR EN

Grad Koprivnica

Dvorana Domoljub Koprivnica

Dvorana Domoljub

Starogradska 1, Koprivnica
Tel: 048 621 106
E-mail: educa@pou-kop.hr

Pučko otvoreno učilište Koprivnica u dvorani „Domoljub“ prikazuje kazališne predstave koje zadovoljavaju široki spektar publike. Jednom mjesečno građanima Koprivnice i okolice nude se kazališne predstave za odrasle i edukativne kazališne predstave za djecu. Dobra posjećenost predstava za djecu pokazatelj je da roditelji shvaćaju da djecu od najmlađe dobi treba privikavati na konzumiranje kulturnih događanja i stvarati naviku odlaska u kazalište.

Osim kazališnih predstava Pučko otvoreno učilište Koprivnica nastoji građanima Koprivnice i okolice omogućiti kvalitetne koncerte jazz, klasične i etno glazbe dovodeći na pozornicu dvorane „Domoljub“ eminentne hrvatske glazbenike, ali i glazbenike iz inozemstva. Dvorana je mjesto gdje se kontinuirano glazbeno educira koprivnička publika s ciljem podizanja glazbene svijesti te kulturnih potreba i navika.

U okviru glazbeno-scenske djelatnosti Pučko otvoreno učilište Koprivnica podržava i kulturni amaterizam koji se realizira pretežito u suradnji s kulturno umjetničkim društvima. 

Stanovnici Koprivnice i okolice, ali i cijele Županije, dvoranu Domoljub gledaju kao kulturno središte jer potiče cjelokupan društveni i kulturni život stanovnika Koprivničko-križevačke županije. U 2019. godini dvorana je doživjela veliku obnovu ususret svojeg stotog rođendana te sada ljepša nego ikad dočekuje svoje posjetitelje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice