HR EN

Grad Koprivnica

Udruga slijepih obilježila Majčin dan

U koprivničkom Domu Mladih u organizaciji Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije obilježen je Majčin dan. Ovom jubilarnom 20. po redu druženju uime Grada Koprivnice sudjelovao je gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je u pozdravnom govoru istakao važnost djelovanja Udruge slijepih.

„Lijepo je znati da vaša Udruga ulaže mnogo truda u vrlo važnu temu, a to je inkluzija, život i prilagođavanje u društvu. Upravo ste vi ti koji svojim radom, svojom komunikacijom i skretanjem pažnje na probleme, najveći doprinos dali tome da se mnogobrojne barijere u vašim životima uklanjaju. Mislim da je svima nama to potrebno, od pokazivanja ljudskosti i solidarnosti našega društva, ukazivanja kakvi bi na kraju dana svi trebali biti“, rekao je gradonačelnik Jakšić te im se pritom zahvalio na okupljanju povodom lijepe prigode, obilježavanja Majčinog dana.

Okupljenima su se prigodnim riječima obratili i predsjednik Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Mario Šutalo te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice