HR EN

Grad Koprivnica

Održana Konstituirajuća sjednica Partnerskog vijeća manjeg urbanog područja Koprivnica

Na poziv gradonačelnika Mišela Jakšića, danas je održana Konstituirajuća sjednica Partnerskog vijeća manjeg urbanog područja Koprivnica. Uz prisustvo 26 od 28 članova, jednoglasnom odlukom za predsjednika Partnerskog vijeća izabran je Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika, a za njegovu zamjenicu Aldijana Matić, direktorica koprivničkog Entera. Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu, a članovi su upoznati s Komunikacijskom strategijom i komunikacijskim akcijskim planom za stretegiju razvoja malog urbanog područja Koprivnica za financijsko razdoblje 2021.-2027. godine.

Inače, Partnersko vijeće sudjeluje u donošenju SRUP-a, utvrđuje prioritete razvoja urbanog područja, predlaže strateške projekte važne za područje te prati cjelokupnu provedbu. Partnersko vijeće djeluje sukladno načelu partnerstva i suradnje, vodeći računa o zastupljenosti različitih aktera razvoja iz urbanog područja i zastupljenosti interesa većine stanovništva s područja obuhvata, stoga ga čine:

  • Predstavnici svih JLS-eva u sastavu UP Koprivnica
  • Predstavnici Koprivničko-križevačke županije i PORE – regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije i regionalnog koordinatora
  • Predstavnici javnih tijela značajnih za razvoj UP Koprivnica
  • Predstavnici visokoškolskih ustanova, pružatelja obrazovnih usluga i usluga osposobljavanja
  • Predstavnici gospodarskih i socijalnih partnera
  • Predstavnici organizacija civilnog društva

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice