HR EN

Grad Koprivnica

Zaključak o zabrani posjeta u koprivničkoj bolnici i ustanovama socijalne skrbi na području županije

Dana 21.6.2020. godine Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je  s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju donio  Zaključak o zabrani posjeta i izlazaka korisnika ustanova u socijalnoj skrbi  (domovi za starije i nemoćne osobe na području županije, privatni obiteljski domovi i udomiteljske obitelji)  te do daljnjega ukinuo posjete u koprivničkoj bolnici.

Ovim putem apelira se na građane da se odgovorno ponašaju i pridržavaju  svih dosad donesenih općih mjera i uputa o fizičkom distanciranju i smanjenju socijalnog kontakta, održavanju higijenskog standarda i dezinfekcije, koje su od ključne važnosti za sprječavanje širenja bolesti.

 

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice