HR EN

Grad Koprivnica

Krug života

Krug života oduševio mnogobrojnu publiku Doma mladih

Dječji vrtić Tratinčica godinama je najbolje mjesto za igru, druženje te stjecanje vještina i znanja u našoj Koprivnici. Vrtić se kroz godine uspješno prilagođavao potrebama i interesima djece i njihovih roditelja. Uz redovne aktivnosti provode se europski projekti kroz koje je osigurana dodatna edukacija i usavršavanje odgojitelja i stručnog osoblja, ali i razni sadržaji namijenjeni djeci.

Ove godine vrtić obilježava 50 godina djelovanja, a tim povodom organiziran je niz događanja. Poseban program održan je u četvrtak, 25. svibnja u dvorani Doma mladih. Riječ je o plesnom prikazu “Krug života” koji su pripremili mališani polaznici Dječjeg kuba Tratinčica, programa ritmike i plesa zajedno s odgojiteljicama Jelenom Matijaško, voditeljicom plesnih tehnika i Mimozom Tatari Strelec, voditeljicom najmlađe grupe ritmike i plesa. Uz polaznike Dječjeg kluba na pozornici Doma mladih nastupili su polaznici Plesnog odjela koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

Sljedeće na rasporedu je veliko druženje u središnjem gradskom parku koje će se održati u subotu 3. lipnja 2023. godine.

Izvor fotografija: Ivan Mandić

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice