HR EN

Grad Koprivnica

Sjednica Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Koprivnice

Sjednica Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Koprivnice

Dana 23. rujna 2013. godine održana je  Sjednica Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Koprivnice sa sljedećim dnevnim redom:

 1. Razmatranje prijedloga za imenovanje nove ulice na području naselja Koprivnica koja će se nalaziti u dijelu naselja Koprivnica koje je obuhvaćeno Detaljnim planom uređenja „Cvjetna“.
 2. Razmatranje prijedloga za imenovanje novih ulica na području naselja Koprivnica koje će se nalaziti u dijelu naselja Koprivnica koje je obuhvaćeno Detaljnim planom uređenja „Centralnog gradskog područja Dubovec u Koprivnici“.
  a) donošenje odluke prema kojoj će se već imenovana Ulica Josipa Juraja Strossmayera produžiti u smjeru juga do Špoljarske ulice.
  b) donošenje odluke o imenovanju nove ulice unutar Detaljnog plana uređenja „Centralnog gradskog područja Dubovec u Koprivnici“.
 3. Razno.

Sjednici povjerenstva bili su nazočni svi članovi povjerenstva.

 1. Za imenovanje ulice prema prvoj točki dnevnog reda od članova povjerenstva bili su dani prijedlozi da se ulica imenuje sljedećim imenima: Ulica 117. brigade Hrvatske vojske i Ulica Ruđera Boškovića. Nakon glasovanja za svaki pojedinačni prijedlog, većinom glasova prihvaćen je prijedlog da se ulica imenuje kao: Ulica  Ruđera Boškovića.
 2. a) Prema podtočki 2a) nije bilo drugog prijedloga osim prijedloga da se već imenovana ulica Ulica Josipa Juraja Strossmayera produžiti u smjeru juga do Špoljarske ulice, te je povjerenstvo ovaj prijedlog prihvatilo jednoglasno.
  2. b)Prema podtočki 2b) članovi povjerenstva većinom glasova  su prihvatili su prijedlog imenovanja: Ulica Ivana Gundulića.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice