HR EN

Grad Koprivnica

Sastanak Stručnog tima za pružanje podrške roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju Grada Koprivnice, 8.9.2015.

Dana 8. rujna 2015. godine održan je sastanak Stručnog tima za pružanje podrške roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju Grada Koprivnice, sa slijedećim dnevnim redom:

  1. Dogovor oko početka novog ciklusa radionica,
  2. Razno.-

  1. Na sastanku je postignut dogovor da će oba voditeljska tima iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ Koprivnica početi s novim ciklusom radionica u drugom tjednu u listopadu 2015. godine. Obavijesti o početku ciklusa objavit će se na oglasnim pločama vrtića i škole te na web stranici Grada Koprivnice, a iste će članice Tima odnijeti u pedijatrijske ambulante i na Odjel pedijatrije u Opću bolnicu. Ispred Grada će se poslati službeni dopis adresiran na sve pedijatrijske ambulante i bolnički Odjel pedijatrije kojim bi ih se upoznalo sa samim Programom radionica i njegovom dostupnošću u našoj sredini te ih se pozvalo na suradnju u smislu informiranja roditelja djece s teškoćama o takvoj mogućnosti podrške.
  2. Pročelnica Cvitić dala je uputu članicama o načinu i mogućnosti nadoknade volonterskog rada osoba koje brinu o djeci s teškoćama za vrijeme dok su njihovi roditelji na radionicama. Također je naglasila kako očekuje nove ideje i inicijativu od strane Stručnog tima radi daljnjeg razvoja usluge u smislu dostupne podrške roditeljima koji su prošli ciklus radionica, ali i u smislu ponude ovih usluga drugim sredinama koje nemaju educirane i osposobljene voditelje.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice