HR EN

Grad Koprivnica

1. sjednica Koordinacijskog odbora Grada Koprivnice za vođenje akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”

Dana 15. travnja 2013. godine održana je 1. sjednica Koordinacijskog odbora Grada Koprivnice za vođenje akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece” u 2013. godini s dnevnim redom kako slijedi:

  1. Osvrt na jedinstveno izvješće o aktivnostima provedenim tijekom 2012. godine u okviru akcije „Sretno dijete – sretan grad – Koprivnica“
  2. Rasprava o provedenim i planiranim važnim akcijama
  3. Ostalo.-

  1. Predsjednica se ukratko osvrnula na izvješće o aktivnostima za djecu provedenim tijekom 2012. godine, te naglasila kako je od ove godine napisano u drugačijoj formi, s naglaskom na novim projektima i aktivnostima za djecu, dok su detaljna izvješća svih koji se akciji odazivaju objavljena na gradskoj web stranici. Napomenula je kako je u izradi nova web stranica te da će ubuduće sama Akcija „Gradovi i općine – prijatelji djece“, kao i sve aktivnosti u sklopu iste, biti transparentnije i preglednije. Prisutni nisu imali primjedbi, ni sugestija, te se načelno svi slažu s izvješćem.
  2. Prisutni članovi osvrnuli su se na akcije za djecu koje provode u okviru svojih ustanova te se zaključak svega izloženog odnosi na to kako primjedba da se ne radi dovoljno s djecom i za djecu može doći samo od neupućenih, i naglašeno je da postoji velika ne samo raznolikost, već i kvaliteta raznoraznih programa.
  3. Predsjednica je pohvalila lutkarsku skupinu Društva Naša djeca pod vodstvom dr. Tigrene Csik, napomenuvši kako je zaista iznimno da izdaju predstavu za predstavom. Nadalje je predloženo članovima, obzirom da je u posljednje vrijeme vrlo mali odaziv na sastanke Odobra, da se oformi radna grupa koja bi se češće nalazila i koja bi se više posvetila aktualnim pitanjima. Na  navedeno nitko nije imao komentar, prijedloga ni primjedbi.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice