HR EN

Grad Koprivnica

MO Vinica obilazak

Značajna ulaganja u komunalnu infrastrukturu na Vinici

Mjesni odbor Vinica obišli su Mišel Jakšić, gradonačelnik; Tomislav Golubić, pročelnik i Dragutin Jeđud, predsjednik Mjesnog odbora Vinica.

Vinica nam je vrlo važan dio grada jer pokazuje koliko smo usmjereni prema ravnomjernom razvoju grada ali i koliko nam je važan taj dio grada koji često nazivaju preko pruge – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Na području Vinice puno se ulagalo u komunalnu infrastrukturu. Posebnom površinskom obradom cesta obnovljen je dio Ulice Močile, dio Ulice Vinički dol, cijela Ulica Josipa Sirutke, I. i II. odvojak u Ulici Dubovečki breg i dio Ulice Čomborov put. Ukupno vrijednost navedenih radova je 625 tisuća kuna s PDV-om.

U posljednje dvije do tri godine na Vinici smo odradili mnogo kilometara uređenja prometnica gdje smo napokon našim sugrađanima riješili problem blatnjavih ulica i prašine. Ulice su se obnavljale i klasičnim asfaltiranjem – objasnio je gradonačelnik Jakšić.

Ove godine rekonstruirana je i Ulica Zvirišće, naime na jednom djelu ulice izvedeno je poravnanje asfaltnom podlogom dok je na drugom djelu povučen novi sloj asfalta. Vrijednost radova je 850 tisuća kuna.

Planirana je također potpuna rekonstrukcija I. Močilskog odvojka. Vrijednost planirane investicije je 1,6 milijuna kuna s PDV-om. Investicija obuhvaća izgradnju oborinske odvodnje, povlačenje asfalta, nadzor i koordinaciju radova. Za sada su obavljeni radovi oborinske odvodnje čija vrijednost je 576 tisuća kuna.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice