HR EN

Grad Koprivnica

Obilazak radova aglomeraciju u Draganovcu i Starigradu

Značajna investicija u komunalnu infrastrukturu Starigrada i Draganovca – radove obišao gradonačelnik Mišel Jakšić

Gradonačelnik Mišel Jakšić i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras nastavili su s obilaskom radova koji se provode u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica“. Danas, 24. ožujka su obišli radove u prigradskim naseljima Starigrad i Draganovec.

Starigrad i Draganovec su dva mjesna odbora koja se šire i zato nam je drago što aglomeracijom rješavamo vodovod i kanalizaciju te stvaramo preduvjete za ostalu komunalnu infrastrukturu koju ćemo sigurno dovesti. Vrijednost radova koji se izvode je 15 milijuna kuna i mislim da pojedinačno nismo nikad u povijesti imali takvo ulaganje u jednom intervalu u ove mjesne odbore – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Investicijom i tempom izvedbe zadovoljni su i u Koprivničkim vodama.

Ovom investicijom je planirana izgradnja 5,2 kilometara kanalizacijske mreže i oko dva kilometra vodovodne mreže. Uglavnom se radi o produžecima postojeće mreže. Najveći dio investicije provodi se u ulici Galovićev breg gdje se izvodi 1350 metara kanalizacijske mreže – objasnio je direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Planirani završetak radova je do jeseni ove godine.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice