HR EN

Grad Koprivnica

Završen ljetni kamp na bazenima Cerine

U petak, 15. srpnja, završio je na bazenima Cerine ljetni kamp koji se odvijao u sklopu projekta „Kampom do jednakosti“. Podsjetimo, riječ je o projektu koji sufinancira Zaklada „Hrvatska za djecu“, a projekt provodi Grad Koprivnica.

U ljetnom kampu, koji je trajao od 11. pa sve do 15. srpnja, sudjelovalo je 20 – ero djece u dobi od 6 do 12 godina s područja grada Koprivnice. Za djecu je bio osmišljen petodnevni program koji je sadržavao edukativne, sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti. Svaki dan program se sastojao od tri dijela:  „Sportskog kampa“, „Kreativno-edukativnog kampa“ i „Aktivnog odmora“ (tzv. Igre na vodi). Aktivnosti su se odvijale na otvorenom i na bazenskom prostoru, a sve pod stručnim vodstvom kineziologa i stručnih animatora. Tijekom realizacije kampa koristila se sportska oprema koja je nabavljena u tu svrhu. Na kraju kampa djeci su podijeljene diplome za sudjelovanje i prigodni poklon paketi.

Ovo je drugi kamp koji je realiziran u sklopu projekta. Prvi kamp realiziran je krajem veljače tijekom zimskih praznika.

Ljetnim i zimskim kampom završene su dvije glavne aktivnosti projekta. Kroz oba kampa omogućeno je mališanima kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom školskih praznika. Aktivnosti unutar kampa bile su osmišljene na način da omoguće djeci novu perspektivu provođenja slobodnog vremena te da im omoguće potpuno nova iskustva koja će ih obogatiti novim spoznajama.

Ovaj događaj realiziran je uz financijsku podršku Zaklade „Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Grada Koprivnice i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice