HR EN

Grad Koprivnica

Završen je 8. Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu OLUJA – 95

Podjelom medalja i pehara najboljim streljačima, završen je 8. Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu OLUJA – 95.

Na streljani koprivničkog gradskog stadiona “Ivan Kušek Apaš” natjecale su se 24 tročlane streljače braniteljske ekipe iz čak deset županija te gosti, ratni veterani iz slovenskog Šentjura i mađarskog Nagyatada.

U pojedinačnoj konkurenciji 10 m zračna puška najviše preciznosti pokazao je Siniša Lovrenović iz HVIDRA Sisak, osvojivši tako prvo mjesto i zlatu medalju. Srebrnom medaljom okitio se Krešimir Rupčić, također iz HVIDRA Sisak, dok je treće mjesto i brončanu medalju osvojio Željko Krvar iz UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije. Od koprivničkih predstavnika, najuspješniji je bio Ivan Betlehem UDHOS Koprivničko-križevačka županija. Pehare najboljim pojedincima uručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

U ekipnom djelu natjecanja 10 m zračna puška najuspješnija je bila ekipa HVIDRA Sisak, osvojivši pobjednički i prijelazni pehar. Drugo mjesto pripalo je ekipi UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije, a treće ekipi HVIDRA Dubrava, Zagreb. Ekipa UDVDR Koprivničko-križevačke županije osvojila je sedmo mjesto. Medalje i pehare u ime Grada Koprivnice najboljim ekipama uručila je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice