HR EN

Grad Koprivnica

Započela distribucija Koprivničkog godišnjaka

U utorak 3. studenoga u prostoru Inkubatora kreativnih industrija predstavljen je Koprivnički Godišnjak. Riječ je o informativnom biltenu grada Koprivnice koji se svake godine izdaje u povodu Dana grada Koprivnice. I ove godine u Godišnjaku je predstavljen rad poduzeća, udruga, društava, škola, vrtića i ostalih institucija koje djeluju na području grada.
Godišnjak su predstavili Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice i Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Iz godine u godinu nam se pokazuje da je Godišnjak premali za sve projekte koje kroz godinu realiziramo. Rezultat je to kvalitetnog rada tima iz gradske uprave, gradskih poduzeća, naših poduzetnika, obrtnika, udruga te građana – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice te zahvalio svima koji su radili na Koprivničkom godišnjaku.

Gradonačelnik Jakšić još jednom je istaknuo najznačajnije projekte realizirane u prethodnoj godini, a posebno je izdvoji izgradnju novog dječjeg vrtića u Starigradu.
I ove godine poslovi oko realizacije Koprivničkog Godišnjaka povjereni su Gradskom Komunalnom poduzeću Komunalac.

Godišnjak je tiskan je u 12 tisuća primjeraka, na 124 strane. U njemu se nalazi i umetak edukativnog karaktera, a vezano uz razvrstavanje otpada. Besplatan je zahvaljujući oglašivačima, a ove godine ima ih 37 – rekla je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Za distribuciju godišnjaka zadužena je Hrvatska pošta te će isti biti podijeljen svim kućanstvima na području grada. Godišnjak je također dostupan i putem weba.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice