HR EN

Grad Koprivnica

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec prisustvovala skupštini Udruge “Zlatna dob”

Udruga Podravkinih i ostalih umirovljenika „Zlatna dob“ održala je danas u koprivničkom „Hotelu Podravina“ redovnu godišnju skupštinu. Predsjednica Udruge Anica Milek okupljenim je članovima i gostima prezentirala godišnji, financijski i revizijski izvještaj za proteklu 2019. godinu koje su članovi Udruge jednoglasno prihvatili, kao i plan rada te financijski plan za 2020. godinu.

Nezaobilazni i rado viđeni gost svake godine na druženju s umirovljenicima je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

„Želim vam se zahvaliti na svemu što ste u svojem radnom vijeku dali za ovaj grad, a potom i za Podravku. Utkali ste veći dio svojeg života u blagodati u kojima danas svi uživamo. U nasljeđe ste nam ostavili dobro uhodan put razvijanju našeg grada i kraja. Isto tako se iskreno nadam da će mladi naraštaji koji dolaze znati cijeniti vaš trud i zalaganje,“ rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te za kraj govora poručila – „Ostanite životno pozitivni, a zdravstveno svi zajedno negativni.“

U ime Koprivničko-križevačke županije okupljenima se obratio predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Nakon radnog dijela skupštine, druženje se nastavilo uz glazbeni program.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice