HR EN

Grad Koprivnica

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec na humanitarno – slavljeničkom koncertu:”Različitosti nas ne razdvajaju, već spajaju”

Večeras se u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici održao slavljenički koncert „Cure Iz Centra i prijatelji“ povodom obilježavanja jedanaest godina postojanja sastava.

Koncert je bio humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje ulaznica donirati će se korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – „Maslačak“ iz Križevaca, „Mali princ“ iz Đurđevca i „Latice“ iz Koprivnice.

Na koncertu su kao gosti nastupili Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Grad Koprivnica je sa zadovoljstvom prihvatio domaćinstvo, pokroviteljstvo i sudjelovanje u organizaciji ovakve lijepe večeri pune dobre glazbe i pozitivnog raspoloženja. Okupljenima se u ime Grada Koprivnice obratila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Nema ljepšeg prizora nego biti u dvorani punoj ljudi, koju spaja humanost i veliko srce. Večeras ste svi pokazali da se zajedništvom može učiniti mnogo toga dobroga. Sretna sam dok stojim ovdje pred vama jer pokazujemo da nas različitosti ne razdvajaju, već spajaju“, rekla je prilikom obraćanja brojnim posjetiteljima zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te pritom „Curama Iz Centra“ čestitala 11. godina postojanja i zaželjela  im još mnogo lijepih pjesama u karijeri koja će zasigurno dugo potrajati. Uz zamjenicu Samoborec, koncertu je bio nazočan i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

U ime Grada Križevaca obratio se zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, a Koprivničko-križevačke županije, zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy