HR EN

Grad Koprivnica

Najdječje djelo

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž uručila nagrade za Najdječje djelo

Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika održala je danas 4. siječnja prijem za Krešu Grgca, ravnatelja Osnovne škole Braća Radić i Mariju Petras, učiteljicu. Povod prijemu je osvojena nagrada za Najdječje djelo za 2019./2020. godinu. Učenici tadašnjeg četvrtog razreda za svoje zalaganje i humanitarni rad osvojili su ovu važnu nagradu te time i dvodnevno putovanje u Šibenik. Nažalost zbog pandemije izazvane Covidom na putovanje nisu uspjeli otići. Nagrada je danas uručena u obliku poklon bona svakom od učenika, učiteljici i asistentici u nastavi.

Razred je nagradu osvojio zbog zalaganja i pomoći u radu učenici kojoj je dijagnosticiran autizam. Prijatelji iz razreda djevojčici su pomagali u svakodnevnim aktivnostima te ju poticali na rad i uključivanje. Također, kao razred nizom dodatnih aktivnosti razvijali su toleranciju i zajedništvo, a posebno su se istaknuli aktivnostima vezanim uz zdrav život i brigu o okolišu.

Hvala vam na trudu i motivaciji. Sigurna sam da je vaš udio u tome bio jako veliki. Razredi koji imaju takva postignuća i koji imaju dobru razrednu klimu su preslika odnosa kakav njihova učiteljica ima prema njima i kolegama – poručila je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Prijemu su prisustvovali i Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika i Jelena Horvat, koordinatorica projekta Veliko srce koprivničkog djeteta.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice