HR EN

Grad Koprivnica

Izborna skupština udruge Zlatna dob

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž prisustvovala Izbornoj skupštini udruge Podravkinih i ostalih umirovljenika „Zlatna dob“

Članovi udruge Podravkinih i ostalih umirovljenika „Zlatna dob“ Koprivnica danas 20. kolovoza u Hotelu Podravina održali su Izbornu skupštinu. Ispred Grada Koprivnice skupštini je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisutan bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž okupljenima je zaželjela mnogo sreće u daljnjem radu te posebno pohvalila njihov angažman i aktivnosti koje provode.

Skupština je ujedno bila prilika da članovi predstave pjesmu „Podravka“ koju su napisali za Podravku d.d. te od kompanije dobili odobrenje za izvedbu. Također najavljeno je predstavljanje četvrtog i petog CD-a s pjesmama koje izvode članovi Udruge.

Predsjednica Udruge Ana Milek okupljenima je izložila sve aktivnosti koje je Udruga provela u proteklom razdoblju, ali i aktivnosti koje su pred njima.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice