HR EN

Grad Koprivnica

Otvorenje klizališta

Uz mnogo smijeha, veselja i glazbe otvoreno novo klizalište u središtu Koprivnice

Nastupom pedesetak vrtićaraca Dječjeg vrtića Tratinčica, simboličnim paljenjem prve adventske svijeće i ukrasnih lampica, nastupom Male sportske škole i prikazanom dječjom predstavom na ledu, otvorena je nova sezona klizanja na klizalištu koje se po prvi puta u novom obliku preselilo na sam početak Zrinskog trga. Sve je to uvod u Koprivnički bajku.

Ove godine smo malo promijenili program Koprivničke bajke jer smo prve adventske nedjelje odlučili krenuti s klizanjem, lampicama, borom i adventskom svijećom, a samo otvorenje Bajke čeka nas u petak, 13. prosinca“, najavio je gradonačelnik Mišel Jakšić te nadodao kako si je „ ekipa Gradske uprave i Komunalca koja je radila na tome, naravno sa svim našim partnerima, dala jako puno truda i mogu reći da ćemo imati jako puno sadržaja, bogatu ponudu i dosta poboljšan sam program. Velika je stvar to što već danas krećemo s klizanjem, mislim da će najmlađi u tome jako uživati, osmislili smo i novi oblik klizališta i veselimo se četvrtoj po redu Koprivničkoj božićnoj bajci“.

Klizalište će svakodnevno biti otvoreno od 9 do 22 , a vikendom do 23 sata. Cijena klizanja će biti simboličnih 5 kuna, a najam klizaljki 10 kuna.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice