HR EN

Grad Koprivnica

Uz Dane kruha i zahvale plodovima zemlje, obilježena 45. obljetnica Društva žena u Reki

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se tijekom mjeseca listopada, kao zahvala na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.

U svrhu očuvanja starih tradicija i običaja, Udruga žena Reka u subotu, 24. listopada obilježila je, uz Dane kruha i zahvale na plodovima zemlje, 45. obljetnicu od osnutka Udruge. Vrijedne ruke članica i ovaj su put bogato i prigodno ukrasile stol ukusnim delicijama i rukotvorinama.

Predsjednica Udruge i MO Reka Kristinka Mikulić zahvalila se Gradu Koprivnici na podršci u organizaciji manifestacije koja čuva našu lokalnu tradiciju i vrijednosti ljudi i kraja u kojem živimo. Veseli ju i činjenica što se njihovi gosti uvijek rado vraćaju jer znaju da će se kući vratiti zadovoljni i punih trbuha.

Svojim je dolaskom, podršku manifestaciji je dao i gradonačelnik Mišel Jakšić. U pozdravnom govoru iskoristio je priliku da svim članicama Udruge žena Reka čestita značajnu obljetnicu djelovanja te da im se zahvali što sudjeluju na gotovo svim manifestacijama kulturno-zabavnog i humanitarnog karaktera koje se odvijaju na području grada.

Nakon pozdravnih govora, podijeljena su priznanja istaknutim članicama Udruge za njihovo djelovanje, kao i ostalim osobama i udrugama na podršci u radu Udruge žena Reka.

Mnogobrojni gosti uživali su do kasnih večernjih sati u proizvodima od kruha i kolačima te glazbeno scenskom nastupu KUD-a „Srce“ uz nezaobilaznu glazbu za sve generacije.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice