HR EN

Grad Koprivnica

Uspješne gradske mjere poticanja poduzetništva – otvorena nova poslovnica tvrtke Inter Cars d.o.o.

Iskoristivši poticajne mjere za poduzetnike od strane Grada Koprivnice, poduzeće Auto Logistika d.o.o., koja je specijalizirana za prodaju auto dijelova, otvorila je danas u poduzetničkoj zoni Radnička novi objekt i poslovnicu tvrtke Inter Cars d.o.o.. Otvorenju novoizgrađenog objekta prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar.

„Naše mjere za poticanje poduzetništva doprinijele su tome da potaknemo novi interes kod poduzetnika s područja grada Koprivnice za ulaganje u našem gradu, a samim time i otvaranju novih radnih mjesta. To je samo dio pozitivnog gospodarskog trenda kojeg imamo na području grada“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Direktor tvrtke Karlo Babić je na zemljištu kroz gradsku mjeru prava građenja proveo investiciju vrijednu 5 milijuna kuna. Prije 12 godina kada je pokrenuo posao imao je osam zaposlenih, a sada ih je trenutno 29. Ističe kako je zadovoljan lokacijom na kojem se nalazi novoizgrađeni objekt, prvenstveno zbog prometne povezanosti i vidljivosti.

Svečanom otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice