HR EN

Grad Koprivnica

Rotor Ulica braće Radić

Uskoro kreću radovi na izgradnji novog rotora

Danas, u utorak 13. travnja, u posao je uveden izvođač radova na rekonstrukciji raskrižja Ulica Braće Radića i Ivana Sabolića u Koprivnici u kružno raskrižje, odnosno rotor.

Uvođenju su prisustvovali predstavnici investitora Hrvatskih cesta, izvođača radova Colas Varaždin d.d., zatim predstavnici stručnog nadzora i Grada Koprivnice kao i predstavnici ostalih distributera čije se instalacije nalaze u obuhvatu predmetnog zahvata.

Nakon uvođenja u posao, izvođač radova će u roku od desetak dana pokrenuti radove na rekonstrukciji predmetnog raskrižja, a o čemu će građanstvo i ostali sudionici u prometu putem medija biti pravovremeno obaviješteni.

Prometovanje kroz predmetno raskrižje će smanjenim tempom i uz poseban oprez biti omogućeno za cjelokupno vrijeme izvođenja radova, osim u kraćim razdobljima o čemu će također biti poslana pravovremena obavijest.

Rok izvođenja radova je 3 mjeseca i ovisan je o vremenskim prilikama.

Molimo sudionike u prometu kao i ostalo građanstvo za strpljenje, poštivanje privremene prometne signalizacije te poseban oprez u prometovanju prilikom izvođenja radova.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice