HR EN

Grad Koprivnica

Podjela ugovora

Uručeni ugovori ukupne vrijednosti 1,39 milijuna kuna

Danas, 23. svibnja 2022. godine predstavnicima udruga, civilnog društva u kulturi i slobodnim umjetnicima dodijeljeni su ugovori za financiranje njihovih projekata. Riječ je o ugovorima ukupne vrijednosti 1,39 milijuna kuna, od čega je udrugama građana dodijeljeno 490 tisuća kuna, a organizacijama civilnog društva u kulturi i samostalni umjetnici 900 tisuća kuna.

Ugovore je dodijelio Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Drago mi je što se možemo vidjet i okupit, što znači da ćete ove godine moći provesti sve programe na koje ste nas navikli i koje smo zajedno ostvarivali. Ponosan sam što iz godine u godinu možemo povećavati sredstva za naše udruge, civilno društvo, braniteljske udruge i slobodne umjetnike jer to daje dodanu vrijednost kvaliteti života u našem gradu – okupljenima je poručio  Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Početkom godine Grad Koprivnica raspisao je ukupno 11 javnih poziva kojima se sufinanciraju programi, projekti, manifestacije, festivali, prijevoz i tehnička oprema/razglas udrugama građana, organizacijama civilnog društva u kulturi, samostalnim umjetnicima i pravnim osobama iz kreativnih i kulturnih industrija.

Djelatnici u kulturi grada Koprivnice su nevjerojatno marljivi i uporni ljudi. Sve velike inicijative u gradu odrađuju male udruge i mala grupa ljudi. Rad u kulturi nije glamur koji vidimo na otvorenju izložbe, promocijama knjiga ili filmova, to je nešto što uključuje puno nepredvidivih okolnosti, nesigurnosti, rizika, uključuje osim redovnih aktivnosti i administrativni rad, logistiku, promociju, izvještavanje – kazala je Karla Lulić, predsjednica Kulturnog vijeća Grada Koprivnice te ujedno zahvalila građanima što posjećuju i podupiru njihov rad.

Dodijeljena sredstva izuzetno su važna za rad udruga.

Hvala na podršci koju nam pružate jer mi koji smo u udrugama znamo koliko naš rad znači lokalnoj zajednici te našim članovima i korisnicima. Ova pandemija nas je možda malo ograničila u aktivnostima, ali pokazali smo zajedno da nas ništa ne može pokolebati i da smo tu uz naše članove i korisnike – kazala je Valentina Čadavec, predsjednica Kluba za starije osobe Mariška.

Još uvijek su otvoreni javni pozivi za sufinanciranje manifestacija, festivala, prijevoza i tehničke opreme/razglas i to do 15. prosinca 2022. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice