HR EN

Grad Koprivnica

Podjela ugovora udrugama

Udrugama podijeljeni ugovori u vrijednosti 1,1 milijuna kuna

Početkom godine Grad Koprivnica raspisao je deset Javnih poziva za sufinanciranje programa, projekata, manifestacija, festivala, prijevoza, tehničke opreme i EU projekata za udruge građana, organizacije civilno društva, samostalne umjetnike i ostale iz područja kulture. U tu svrhu u proračunu je osigurano 1.94 milijuna kuna. Danas, 12. svibnja su potpisani ugovori sa 60 predstavnika udruga. Vrijednost potpisanih ugovora je 1.1 milijuna kuna za provedbu ukupno 83 projekta i programa. Potpisivanju ugovora prisustvovao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zahvaljujem vam na svemu onome što radite za naš grad, za građane, na tome što ste jedni krasni promotori imena Koprivnica i svega onoga što Koprivnica i Podravina nose u sebi. Želim vam svima da korona prestane i da možemo realizirati sve što smo si zamislili – okupljenima je poručio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Karla Lulić iz Udruge Dobar film zahvalila je Gradu u ime svih predstavnika udruga.

Od srca hvala Gradu što unatoč koroni i prošle i ove godine izdvaja za kulturu. Nije oduzeo ništa, čak su i povećali sredstva, a mislim da je to najvažnije od svega. Ono što nas čini ljudima je da možemo udisati kulturu, da možemo učiti, promicati svoja znanja, dijeliti iskustva o umjetnosti i kulturi. To nas razdvaja od pukog preživljavanja unutar korone i cijele ove situacije i čini nas zaista ljudima – kazala je Karla Lulić te dodala da će Koprivnica ove godine postati i filmska kulisa.

U planu je podjela još ugovora udrugama i to u vrijednosti 530.000 kuna.

Potpisivanju ugovora prisustvovala je i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice