HR EN

Grad Koprivnica

Udruga žena Herešin proslavila jubilarni 10. rođendan

Svečanom misom u crkvi Presvete Trojice i procesijom do Društvenog doma u središtu mjesta, svečano je počelo obilježavanje 10. obljetnice Udruge žena Herešin. Mnogobrojne članice udruga žena iz županije i sjeverozapadne Hrvatske sudjelovale su u raznolikom i bogatom kulturno-umjetničkom programu koje je ove godine upriličio KUD Delovi. Riječima dobrodošlice i zahvale na podršci tijekom svih ovih, obratila se predsjednica Udruge žena Herešin Gordana Krčmar, koja nije skrivala zadovoljstvo na svemu dosad učinjenom. U ime Grada Koprivnice, svečanoj proslavi sudjelovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Lijepo je znati da su se ljudi nakon određenog vremena, uslijed situacije s koronavirusom, vratili druženju te pri tome šire pozitivnu energiju oko sebe. Ispunjeni dom govori koliki značaj ima Udruga i koliko jako dobro radi. Zahvaljujem se svim članicama koje sudjeluju na našim gradskim manifestacijama, a pri tome ulažu mnogo truda da bi na najbolji način predstavile tradiciju našeg kraja“, poručio je u svom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Povodom podrške koju Grad Koprivnica svih ovih godina pruža Udruzi, predsjednica Gordana Krčmar uručila je gradonačelniku Mišelu Jakšiću posebnu zahvalnicu.

U ime Koprivničko-križevačke županije, proslavi 10. obljetnice Udruge žena Herešin, prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice