HR EN

Grad Koprivnica

10 godina Udruge Gorično srce

Udruga žena Gorično srce iz Kunovec Brega obilježila 10 godina djelovanja

Udruga žena „Gorično srce“ iz Kunovec Brega velikom proslavom te održavanjem manifestacije „Štruklijada“ obilježila je 10 godina djelovanja. Svečanost je održana u Društvenom domu u Kunovec Bregu, a okupile su se članice udruga žena s područja cijele županije te članice prijateljske udruge žena iz Zlatara.

Prilikom predstavljanja rada Udruge članice su se prisjetile samih početaka. Naime, Udruga je pokrenuta na inicijativu predsjednice Vesne Jantolek, a cilj je bio radom doprinijeti zajednici. Članice su se također pohvalile sudjelovanjem na svim važnim gradskim i županijskim manifestacijama.

Vesna Jantolek, predsjednica Udruge istaknula je kako je ponosna na rad svih članica te da su u ovih deset godina djelovanja postigle puno, a planovi koje su si zadale doista su ambiciozni te će dodatno obogatiti život ovog prigradskog naselja.

Obilježavanju su se odazvali gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Prilikom obraćanja okupljenima gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio se članicama Udruge na doprinosu koji daju očuvanju tradicije svog kraja i angažmanu prilikom obilježavanja gradskih manifestacija te istaknuo kako je ponosan što uspješno prenose ime svoje Udruge, ali grada i županije.

Prigodni program svojim nastupom obogatili su članovi KUD-a Srce, ali i gošće iz Zlatara. Također, članice Udruge “Gorično srce” za okupljene su i ove godine pripremile duhoviti igrokaz.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice