HR EN

Grad Koprivnica

Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije postala punoljetna

Godišnja skupština Udruge samaca Koprivničko-križevačke županije održana je danas u Hotelu Podravina. Svečanim programom obilježena je i 18. obljetnica osnutka i uspješnog djelovanja ove udruge.

Predsjednica Udruge Barbara Matoničkin u uvodnom je govoru istaknula da Udruga po broju članova nije velika, ali je složna. Istaknula je da svake godine sudjeluju na mnogobrojnim manifestacija koje organiziraju Grad Koprivnica i Turistička zajednica grada Koprivnice, ali da zbog situacije s koronavirusom ove godine dobar dio programa nije odrađen te da zbog ponovnog pogoršanja epidemiološke situacije do 6. rujna prekidaju tjedna druženja.

Predsjednica Matoničkin posebno se zahvalila Gradu Koprivnici na dugogodišnjoj potpori njihovih programa, a zamjenici gradonačelnika Meliti Samoborec na neizostavnim dolascima na njihova okupljanja.

„Vi jeste udruga samaca, ali vjerujte mi, nipošto niste usamljeni. Mala ste udruga, ali jedna od najaktivnijih na području grada i zbog toga naši građani mogu biti sretni što im oplemenjujete život,  i na tome smo vam zaista zahvalni od srca“, kazala je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Skupštini su prisustvovali brojni članovi prijateljskih udruga iz Čakovca, Varaždina, Ludbrega i Virovitice koji su mogli uživati u izložbi kreativnih radova Udruge Kreativa te kasnije u druženju uz tombolu i glazbu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice