HR EN

Grad Koprivnica

Učenici Osnovne škole “Braća Radić” upoznali London

Učenici osmih razreda koprivničke Osnovne škole “Braća Radić” prošlog su tjedna u sklopu učeničke ekskurzije posjetili London. Učenike je na ovo zanimljivo putovanje vodila nastavnica engleskog jezika Ana Jelić, a u pratnji im je bila i nastavnica Mara Grašić.

Petodnevni, bogat program ekskurzije, obuhvaćao je posjet Natural History Museumu, muzeju voštanih figura Madame Tussauds, jednom od najljepših europskih akvarija Sea Life Aquariumu, vožnju kotačem London Eye s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na grad. Program je obuhvatio i posjet londonskoj utvrdi Tower of London gdje su, među ostalim, vidjeli i kraljevske dragulje.

Prošetali su Hyde parkom i St James’s parkom, razgledali Royal Albert Hall, Buckinghamsku palaču te najpoznatiji londonski most Tower Bridge, uživali u šetnji poznatim trgovačkim ulicama Oxford Streetom i Regent Streetom u blizini Piccadilly Circusa.

Zadnji dan ekskurzije uživali su u obilasku grandioznog British Museuma posvećenog povijesti čovječanstva i kulture koji čuva više od 7 milijuna izložaka dopremljenih iz Grčke, Rima, Kine, Sjeverne i Južne Amerike…

Let zrakoplovom, razgledavanje i upoznavanje kozmopolitskog grada te svakodnevno korištenje engleskog jezika u brojnim situacijama, obogatilo je učenike novim iskustvima te su se kući vratili ispunjeni pozitivnim emocijama.

Tekst i foto: Ana Jelić/OŠ “Braća Radić”

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice