HR EN

Grad Koprivnica

U tijeku su radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, obišli su danas 540.000,00 kuna s PDV-om vrijedne radove na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I u Koprivnici. Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 250 metara, a odnosi se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile, odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste. Namjena predmetnog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu Ulice Močilski odvojak I.

Izvođač radova na izgradnji oborinske kanalizacije je KOMING d.o.o. Koprivnica. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 50 kalendarskih dana, što je ovisno o vremenskim uvjetima i trenutnoj situaciji sa virusom COVID-19.

U troškove izgradnje oborinske kanalizacije kojih je investitor Grad Koprivnica uračunati su i troškovi stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa prema kojoj je dio Ulice Močilski odvojak I., od Ulice Močile do odvojka prema Marijanskoj ulici zatvoren za promet, a omogućen je pristup stanara toga dijela ulice njihovim stambenim objektima. Za vrijeme radova preporuča se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice