HR EN

Grad Koprivnica

U subotu, 9. studenoga, počinje 11. sezona KC lige

U subotu, 9. studenoga, počinje 11. sezona KC lige. Koprivnička udruga za rekreativni sport dobila je prije početka nove sezone veliko priznanje, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Koprivnice predana joj je plaketa Grada Koprivnice za zasluge u razvoju sporta na gradskom području.

“Želim zahvaliti Gradu Koprivnici što je prepoznao naš desetogodišnji trud i rad. Primiti jedno od najviših priznanja od Grada svakako je velika čast. Zahvaljujem i svim svojim dečkima iz udruge što smo od KC lige uspjeli stvoriti prepoznatljivi događaj za cijeli grad. Veliko hvala i svima koji su u ovih 10 godina sudjelovali i zajedno s nama stvarali KC ligu. Samim tim nam je ova nagrada motiv više da nastavimo s dobrim radom i u 11. sezoni koja kreće ove subote. Pred nama je, kao i uvijek, puno uzbuđenja i odličnih utakmica i veselimo se ponovnom druženju na 11. KC ligi”, rekao je predsjednik KURS-a Tomislav Zalar.

I ove sezone će se u sklopu koprivničkog rekreativnog malonogometnog prvenstva igrati dvije lige; KC liga, u kojoj naslov brani Petgrad, te Liga bez briga, u kojoj je prvo mjesto prošle sezone osvojila momčad Komunalac/KC vode. Jedna je momčad u KC ligi promijenila ime, CB Golf sad se zove Restoran Katarza.

U prvom subotnjem terminu igraju se samo utakmice KC lige, Liga bez briga kreće 16. studenoga. U terminu 23. studenoga zbog zauzetosti Sportske dvorane Srednje škole Koprivnica neće se odigravati utakmice, a tijekom blagdana i trajanja Pan Zimske lige slijedi uobičajena stanka.

Ove subote na rasporedu je pet uzbudljivih utakmica, a posebnu pažnju privlači derbi Petgrada i Udruge za mali nogomet Koprivnica.

Ulaz u dvoranu je besplatan, a utakmice se mogu pratiti i u prijenosu uživo  na YouTube kanalu KC liga Koprivnica.

 

PAROVI 1. KOLA KC LIGE (subota, 9. studenoga 2019.)

18.00 Robin marketi/UŠRPS – Bimbo

18.40 KKC Pixel – Autolimarija Krešo

19.20 Restoran Katarza – Inducta ++/eMerkato

20.00 Klikaj.hr – CB Active

20.40 UMN Koprivnica – Petgrad

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice