HR EN

Grad Koprivnica

U subotu 12. lipnja održat će se aktivnosti “Volonteri u parku” i “Hodanjem do zdravlja”

U subotu 12. lipnja 2021. godine s početkom u 9.00 sati u središnjem gradskom parku u Koprivnici održati će se aktivnost „Volonteri u parku“ te ispred zgrade Gradske uprave Grada Koprivnice aktivnost „Hodanjem do zdravlja“.

Aktivnost „Hodanjem do zdravlja“  održat će se početkom u 9.00 sati ispred zgrade Gradske uprave Grada Koprivnice, Zrinski trg 1, uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine. Hodat će se staza duga četiri kilometra.

Aktivnost „Volonteri u parku“ održat će se s početkom u 10.00 sati:

  1. Sportski centar Cerine – Program Budi FIT – pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra Cerine i Udruge kineziologa grada Koprivnice održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.
  2. Klub za starije osobe Mariška – vježbanje prilagođeno osobama starije životne dob
  3. Društvo naša djeca Koprivnica – Lutkarska družina Kopriva pec pec provesti će predstave: „EZOP“ – Prema tekstu Ezopovih basni ” Lisica i roda” ,” Kornjača i zec” i ” Lav i miš”
  • „EZOP“ – Prema tekstu Ezopovih basni ” Lisica i roda” ,” Kornjača i zec” i ” Lav i miš” scenario priredila Tigrena Csik. Lutkari: Jana Senjan, Katja Gaži, Rea Damjanović, Tara Ritoša , Kira Kolar, Petar Megla. Izrada lutaka i rad sa djecom Tigrena Csik. Izrada scene Boba Csik. Za djecu 3+.
  • „Jako gladna gusjenica“ – Prema priči Erica Carle scenario pripredila Tigrena Csik. Lutkari: Ema Friščić, Karla Baranić, Luka Matotan, Katja Galović, Korina Rogić, Fran Vedriš. Izrada lutaka: Narcisa Kolar sa lutkarima uz pomoć članova Kreativne radionice DNDa. Izrada scene : Boba Csik. Rad  sa djecom: Narcisa Kolar. Za djecu 1,5+.
  • Renesansne igre: u igrama djeca će koristiti krpenjače, drvene štapove, udice, kotače i druge rekvizite s kojima su se u davna vremena igrala djeca u Podravini. Voditeljica Jadranka Lakuš.

Aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“ organizirane su u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Mole se svi prisutni da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, preporuka i pravila te da drže međusobni razmak od dva metra.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice