HR EN

Grad Koprivnica

U subotu 10. srpnja održat će se aktivnosti “Volonteri u parku” i “Hodanjem do zdravlja”

U subotu 10. srpnja 2021. godine s početkom u 9.00 sati ispred zgrade Gradske uprave Grada Koprivnice održati će se aktivnost „Hodanjem do zdravlja“. Uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine. Hodat će se staza duga četiri kilometra.

Aktivnost „Volonteri u parku“  održat će se s početkom u 10.00 sati u glavnom Gradskom parku grada Koprivnice.

Sportski centar Cerine i Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica provesti će – Program Budi FIT! Pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra „Cerine“ održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“ organizirane su u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Mole se svi prisutni da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, preporuka i pravila te da drže međusobni razmak od dva metra.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice