HR EN

Grad Koprivnica

Dostava_igrala

U sklopu projekta „Živjeti zdravo“ stigla igrala za uređenje dječjeg igrališta i “Hodačke staze”

Grad Koprivnica krajnji je korisnik projekta „Živjeti zdravo“, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u kojem provodi aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“. U sklopu projekta u Koprivnicu su danas stigla igrala i sprave za vježbanje.

Projektom su osigurana sredstva za uređenje i označavanje Gradskog parka i “Hodačke staze” čime će se građanima omogućiti redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću za zdravlje.

U Gradskom parku urediti će se dječje igralište s dječjim igralima, a “Hodačka staza” urediti će se spravama za vježbanje i pločama s javnozdravstvenim porukama.

Cilj projekta je unapređenje zdravlja populacije putem smanjenja negativnog učinka bihevioralnih, biomedicinskih i sociomedicinskih rizičnih čimbenika te kreiranje okruženja u kojima je svim osobama u Republici Hrvatskoj omogućena najviša razina zdravlja i kvaliteta života

Očekivani rezultati su usvajanje znanja i stavova o važnosti pravilne prehrane, tjelesne aktivnosti u cilju prevencije debljine, očuvanje i unaprjeđenje mentalnog zdravlja, očuvanje spolnog i reproduktivnog zdravlja edukacijom mladih te  stanovnika svih dobnih skupina.

Web stranica projekta: ŽIVJETI ZDRAVO – EU Projekt Zivjeti zdravo

Projekt „Živjeti zdravo“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice