HR EN

Grad Koprivnica

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti, obilježen Dan prevencije i sigurnosti

Grad Koprivnica je u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Koprivnica i Postaje prometne policije Koprivnica na temu ovogodišnjeg Europskog tjedna mobilnosti – „Hodanje i biciklizam“, ponudio građanima mogućnost besplatne registracije bicikla, a koju su mnogobrojni korisnici vozila na dva kotača i iskoristili. Uz to, policijski službenici su sa različitim korisnim informacijama i savjetima vezanim uz sigurnost u prometu upoznali vrtićarce koji su u velikom broju sa zanimanjem slušali i pratili prezentirane informacije.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Prve pomoći (14.rujan), djelatnici GDCK Koprivnica pridružili su se također obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti prezentacijom pružanja prve pomoći unesrećenim osobama, a zainteresirani građani mogli su na licu mjesta provjeriti razinu šećera u krvi i izmjeriti tlak.

U ime Grada Koprivnice aktivnosti je na Zrinskom trgu podržala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i načelnik Policijske uprave Vjekoslav Štimac sa suradnicima koji je ujedno i predsjednik GDCK Koprivnica.

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy