HR EN

Grad Koprivnica

U pripremi izrada potpuno novog i modernog SKATE PARKA

Postojeći skate park koji je bio smješten kod Osnovne škole „Braća Radić“ zbog dotrajalosti pojedinih elementa, u ponedjeljak 21. listopada biti će demontiran od strane GKP Komunalac koje će pritom voditi računa o recikliranju dotrajalih elemenata.

U tijeku je planiranje vizualnog izgleda skate parka čijim će se završetkom krenuti u javnu nabavu elementa koji imaju propisani certifikat i garanciju na materijal i izvedene radove od strane  potencijalnog proizvođača/dobavljača .

 

U potpunosti novi i moderan skate park biti će namijenjen rekreativcima i potencijalnim novim profesionalcima ovog ekstremnog sporta, a koji bi trebao zaživjeti tijekom prve polovice 2020. godine.

Cilj nam je da naš grad i naši građani imaju jedan suvremeni skate park za sve one ekstremne sportaše koji su prepoznali korist poticanja te vrste rekreacijskog sporta među mladima.

Zaljubljenici u taj sport, dok vježbaju razne akrobacije, borave na čistom zraku, razvijaju sportski duh i zajedništvo, a poticanjem upravo takvih aktivnosti treba promicati zdrav način života i preventivno djelovati na razvoj mnogih bolesti današnjice.

U dogovoru s korisnicima skate parka biti će odabrana najbolja pozicija za korištenje istog na obostrano zadovoljstvo svih strana.

Fotografija je simboličnog karaktera.

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy