HR EN

Grad Koprivnica

U organizaciji Udruge za terapijsko jahanje „Osmijeh“ održana je manifestacija „Barbara – prikaz dostignuća“

U subotu, 14. rujna, u Peterancu na prekrasnim terenima „Ergele Galop“ , u organizaciji Udruge za terapijsko jahanje „Osmijeh“ održana je manifestacija „Barbara – prikaz dostignuća“ koja se provodi kao interno natjecanje unutar klubova i udruga s ciljem ulaganja u kvalitetan rad, praćenje razvoja i unaprijeđenje dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj. Natjecanje organiziraju članice HKSOI, a pokrovitelj je Hrvatski paraolimpijski odbor. Okupljene su s radom Udruge i manifetsacijom upoznale predsjednica Udruge za terapijsko jahanje „Osmijeh“ Valentina Kavur i tajnica Petra Čolig Šarić dok je samo natjecanje otvorio predsjednik HKSOI-a Zlatko Kavur. Svim sudionicima natjecanja podijeljena su priznanja koja su u ime Grada Koprivnice podijelile zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Ana Mlinarić, u ime GKP Komunalac članica Uprave Dubravka Horvat i specijalist za marketing i odnose s javnošću Petra Bijač.

U udruzi „Osmijeh“ trenutno se provodi program aktivnosti na konju „Jahanjem do osmijeha djece“ za 28 korisnika, u partnerstvu s Udrugom Latice i Udrugom volontera Podravke „Puls“, a koji je sufinanciran od strane Središnjeg državnog ureda za šport, Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Općine Peteranec, GKP Komunalac i Koprivničkih voda.

Udruga za terapijsko jahanje „Osmijeh“ jedina je specijalizirana udruga za provođenje terapije na konju na području Koprivničko-križevačke županije, a nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u bavljenju terapijskim jahanjem te inicijative udruga koje se bave rehabilitacijom djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te inicijative njihovih roditelja.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy