U Koprivnici se održava manifestacija „Ribolovci svome gradu“


Objavljeno: 13.04.2019 — Pregledano: 803 puta

U Koprivnici na Zrinskom trgu danas je započela najveća ribička manifestacija „Ribolovci svome gradu“. Ovog vikenda posjetitelji će moći uživati u ribljim specijalitetima, okušati se u pecanju ribe u velikom bazenu, kupiti ribu, razgledati izložene radove i uživati u kulturno-umjetničkom programu.

Manifestaciju je službeno otvorio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Veliko hvala svim našim organizatorima i suorganizatorima koji su si dali jako puno truda i jako puno srca da bi osamnaesta po redu manifestacija Ribolovci svome gradu, unatoč slabijem vremenu, privukla posjetitelje i opet zasjala na našem Zrinskom trgu i barem nam malo razvedrila ovaj današnji dan. To je manifestacija koja spaja svu tradiciju i radišnost ljudi koji svojim zanatima stvaraju sve ono što Koprivnica i Podravina imaju.  – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ispred grada Koprivnice svečanosti otvorenja prisustvovale su i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije bio prisutan zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Organizatori su i ove godine ŠRK Koprivnica u suradnji s Gradom Koprivnicom i Turističkom zajednicom grada Koprivnice.

Također, na glavnom gradskom trgu, u sklopu programa obilježavanja 26. obljetnice Koprivničko-križevačke županije  održavaju se i manifestacije „Tradicija naših starih“ te „Vuzmena košarica“.