HR EN

Grad Koprivnica

U Koprivnici se održava Konferencija nezavisne kulture

U organizaciji Saveza udruge FUNK, a sve u sklopu provedbe projekta CENTAR+, u Koprivnici se po prvi puta održava Konferencija nezavisne kulture.

Konferencija nezavisne kulture četverodnevno (8.-11.9.2022.) je događanje u organizaciji Foruma udruge nezavisne kulture iz Koprivnice koje okuplja neke od najzanimljivijih aktera nezavisne kulturne scene iz cijele Hrvatske. Prvog dana Konferencije, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sudjelovala je na panelu kojemu je tema bila “Nezavisni izlagački prostori” te otvorenju skupne izložbe umjetnika Božene Končić Badurina, Igora Eškinje, Matije Debeljuha i Predraga Pavića.

Područja koja Konferencija obuhvaća su glazba, vizualne umjetnosti, kazalište, film, a nastojat će detektirati kakvo je aktualno stanje s društveno-kulturnim centrima, galerijama, filmovima, kinima, koncertima i generalno događanjima i prostorima koja egzistiraju mimo institucionalnih okvira (ili u nekim hibridnim formama). Kroz panele, koncerte, izložbu, predstavu, u Koprivnici će se pokrenuti pitanja i pokušati dati neke od odgovora kakva je situacija na nezavisnoj kulturnoj sceni danas u Hrvatskoj, a sve to u prostoru koji je trenutno jedna od najagilnijih pokretačkih sila nezavisne kulture, u prostoru FUNK-a u koprivničkom Kampusu.

Foto: Bojan Koštić

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice