U Koprivnici se održava 26. memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba


Objavljeno: 19.01.2019 — Pregledano: 352 puta

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA u Koprivnici se održava 26. memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić – Vrba u spomen na tragične pogibije mladog dragovoljca u Domovinskom ratu. Svečanosti otvorenja ispred Grada Koprivnice prisustvovao je gradonačelnik Mišel Jakšić, a ispred Kc-kž županije zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Posebno mi je drago da je s nama ovdje ponovno mama od našega Gorana, jer  lijepo je vidjeti jednu sinergiju našeg rukometnog  kluba i  obitelji Gorana Vrbošića – Vrbe, koji zajedno čuvaju sjećanje na jednog velikog koprivničkog rukometaša i sportaša. Zahvaljujući tome ime našega Gorana ostati će vječno upisano u našem gradu, u našoj Koprivnici. Hvala organizatoru RK Koprivnica NOA koji  ove godine slavi 65 godina muškog rukometa u Koprivnici. Kad vidimo s koliko truda i dalje rade i sa mlađim uzrastima i sa drugim natjecateljskim kategorijama tada smo definitivno sigurni da će u našem gradu barem još 65 godina živjeti muški rukomet. – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik te otvorio turnir.

Uz domaćina, na turniru sudjeluju momčadi KK Csurgói-2 i Tungsram SE Nagykanizsa iz Mađarske te slovenski RK Maribor Branik-2. U sklopu turnira revijalne utakmice odigrali su najmlađi rukometaši Rukometnog kluba Koprivnica NOA rođeni 2008. godine i mlađi, a pridružit će im se i veterani koji će igrati revijalnu utakmicu protiv veterana iz Csurgóija.

Prije samog početka okupljene su glazbenim ritmovima zagrijale su plesačice Plesnog studija JUMP.

 

PROGRAM, Subota, 19. siječnja

SKUPINA A

RK Koprivnica-NOA

KK Csurgói-2

 

SKUPINA B

Tungsram SE Nagykanizsa

RK Maribor Branik-2

 

9:00 posjet groblju
9:30 doček gostiju i ekipa
9:30 revijalna utakmica između rukometaša RK Koprivnica NOE rođenih 2008. godine
10:00 otvorenje turnira
10:30 RK Koprivnica-NOA – KK Csurgói-2
11:30 Tungsram SE Nagykanizsa – RK Maribor Branik-2
12:30 revijalna utakmica između veterana
13:30 utakmica za 3. mjesto
15:00 utakmica za 1. mjesto
16:20 podjela nagrada i zatvaranje turnira