HR EN

Grad Koprivnica

U Koprivnici se održava 20. Natjecanje orača Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Udruge orača Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice i Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača, u tijeku je 20. Natjecanje orača Koprivničko-križevačke županije. Dvadesetak orača iz cijele županije natječe se na parceli Farkašić za najboljeg orača koji će predstavljati županiju na državnom natjecanju u mjesecu listopadu.

Otvorenju su uime Grada Koprivnice prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnik Tomislav Golubić.

„Hvala našim oračima koji doista prenose ime naše županije i grada te time pokazuju koliko smo snažan poljoprivredni kraj. Ponosni smo da se ovo jubilarno natjecanje održava upravo u Koprivnici, središtu županije gdje je i naša Podravka, koja je, ne samo srce naše Koprivnice već i srce hrvatske poljoprivredne proizvodnje“, rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Jakšić te svim natjecateljima zaželio mnogo uspjeha u natjecanju.

Prilikom otvaranja natjecanja okupljenima su se obratili i predsjednik UOKKŽ Darko Novotni, predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić, župan Darko Koren i državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice