HR EN

Grad Koprivnica

U Koprivnici otvorena ispostava HAMAG-BICRO-a

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je trinaestu po redu ispostavu u okviru druge faze projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a“ – BOND 2. Promocija ispostave u Koprivnici održana je u prostorijama Entera, dok će poslovati na adresi Poduzetničkog inkubatora na adresi Dravska ulica 17. Cilj projekta BOND je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Uime Grada Koprivnice sudionica se obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Današnji događaj je nešto što sigurno daje dodatni vjetar u leđa , poglavito našem malom i srednjem poduzetništvu i obrtništvu koje želimo još jače razvijati, svjesni da ne možemo uvijek biti bazirani prema velikim gospodarskim sustavima s kojima se ponosimo. Upravo zbog toga nam je drago da je sve te naše napore prepoznao HAMAG – BICRO kao jedna važna nacionalna institucija koja je krenula putem decentralizacije svojih aktivnosti“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Na otvorenju ispostave prisutan je bio i predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec.

„Veseli nas biti danas u Koprivnici, gradu poznatom po važnim velikim hrvatskim kompanijama, ali i brojnim malim i srednjim poduzećima, što ga svakako svrstava u red gradova prijatelja poduzetništva. U prilog tome govore respektabilne brojke koje pokazuju da se u ovoj županiji itekako radi i stvara te da je poduzetnički duh sveprisutan. Vjerujemo stoga da će trinaesta naša ispostava koju otvaramo u Koprivnici u okviru projekta BOND, biti sretna trinaestica i da će iznjedriti mnogo novih poduzetnika i uspješnih poduzetničkih projekata“, kazao je Vrbanec.

Zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a Ante-Janko Bobetko, sudionicima je prezentirao planirane aktivnosti i istaknuo kako je projekt BOND jedinstven u Europi jer objedinjuje različite vrste poduzetničkih potpornih institucija, od inkubatora, akceleratora, poduzetničkih centara do razvojnih agencija i znanstveno-tehnoloških parkova.

Otvorenju ispostave HAMAG-BICROA u Koprivnici prisustvovali su i direktorica ENTER-a Koprivnica Aldijana Matić Horvat, direktorica Križevačkog poduzetničkog centra Jelena Velić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i viša stručna savjetnica HGK Županijske komore Koprivnica Renata Lohajner.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice