HR EN

Grad Koprivnica

Najavljena 1. Robin štefanjska večernja atletska utrka

U organizaciji Grada Koprivnice i AK Koprivnica te pokroviteljstvom Robin trgovine, 26. prosinca u sklopu Koprivničke bajke održat će 1. Robin štefanjska atletska utrka Grada Koprivnice. Povodom toga danas je u prostorijama Gradske uprave održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni detalji utrke.

„Izuzetno mi je drago da imamo jednu podosta veliku novinu u programu naše Koprivničke bajke, a to je Štefanjska atletska utrka. Ovo je velika stvar za sve nas jer se u Koprivnici zahvaljujući klubu atletika ubrzano razvija i ima sve više poklonika koji se bave ovim sportom, a i samim time više brinu o svome zdravlju. Ovom utrkom dajemo jednu novu vrijednost našoj Bajci te donosimo još jedan novi događaj u naš grad“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić,  zahvalivši se pritom inicijatorici svih velikih atletskih događanja u našem gradu Sonji Rušak, predsjednici Atletskog kluba Koprivnica te Robinu Šatvaru, predstavniku sponzora Robin trgovini.

Trčat će se tri kruga ukupne dužine 4 kilometra, najužim dijelom Koprivnice. Otvorene su prijave, svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila ili na dan utrke od 17 sati na Zrinskom trgu. Pozvala bi sve sportaše i rekreativce da se priključe utrci koja će biti kostimiranog karaktera, kako bi se svi zajedno u ove blagdane lijepo družili i zabavili na malo drugačiji način“, naglasila je Sonja Rušak.

Nakon sudjelovanja i podrške u ljetnim gradskim programima, kao sponzor, Robin trgovina s veseljem se priključila u novi zimski, gradski događaj.

„Drago mi je što smo glavni sponzor ove utrke. Zadovoljstvo mi je što sudjelujemo u ovim aktivnostima i promoviramo sport i zdrav život. Kada smo ušli prije tri godine u Koprivnicu odlično smo prihvaćeni u gradu. Podržavamo brojne događaje u gradu, želja nam je u budućnosti poticati još više raznih događanja. Mlado smo poduzeće i želja nam je što više biti u sinergiji s gradom i njegovim građanima“, rekao je Robin Šatvar.

Za sve trkače osigurane su svjetleće led narukvice i besplatan čaj, dok će se osim najbržih trkača i trkačica nagrađivati i najmlađi i najstariji sudionik, najbolje maskirani trkači te oni koji taj dan slave imendan. Nakon utrke odlična zabava uz tamburašku večer i Pyromusic flame show sa spektakularnim vatrometom povodom 25. godišnjice Radio Drave.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice