HR EN

Grad Koprivnica

U Gradskoj upravi održan radni sastanak s ravnateljima osnovnih škola

U prostorijama Gradske uprave jučer, u četvrtak 27. kolovoza 2020. godine,  održan je radni sastanak sa ravnateljima osnovnih škola kojima je osnivač Grad Koprivnica. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek te ravnateljice OŠ „A. N. Gostovinski“ Gordana Gazdić Buhanec, OŠ „Đuro Ester“ Sanja Prelogović, COOR Podravsko sunce Radmila Popović i ravnatelj OŠ „Braća Radić“ Krešo Grgac.

Raspravljalo se o Uputama za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja objavljenih uoči početka nove školske godine.

Tijekom sastanka je dogovoren način organizacije nastave s naglaskom na pridržavanje preporučenih mjera i uputa od strane nadležnih službi.

Grad će za sve osnovce i zaposlenike škola osigurati kvalitetne pamučne zaštitne maske s logotipom Grada Koprivnice.

Grad je kao i svake godine do sada za sve učenike osigurao besplatne bilježnice, radne bilježnice za obvezne i izborne predmete te majice za prvašiće s natpisom „Veselo u školu“ koje će ih dočekati u školskim klupama.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice