HR EN

Grad Koprivnica

U Gimnaziji “Fran Galović” održan Dan za znanost

U subotu, 11. svibnja, s početkom u 10 sati, svečano je u zbornici Gimnazije “Fran Galović” otvoren 6. Dan za znanost. Nakon uvodnog i pozdravnog govora ravnatelja Gimnazije Vjekoslava Robotića, u ime grada Koprivnice prigodnim se riječima obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Čestitam cijelom timu koji je radio na organizaciji Dana za znanost. Jako smo ponosni na našu Gimnaziju koja je dala jedan novi pečat gradu Koprivnici i pokazala da u našem gradu i županiji može nastati i saživjeti jedna vrhunska obrazovna institucija, koja pomiče granice u istraživanjima, u sagledavanju znanosti i novih tehnologija. Zbog toga želimo i moramo podržavati sve na čemu radite zbog razvoja i budućnosti cijelog našeg kraja. Želim vam da ustrajete na ovom putu jer pokretač društva i zemlje može biti samo primjena nečeg novog na čemu možeš ostvariti da ljudi oko tebe jednostavnije, kvalitetnije i sretnije žive- poručio je mladim znanstvenicima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uz gradonačelnika Jakšića, prisutne su bile i zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž.

Koprivničko – križevačku županiju predstavljao je župan Darko Koren sa suradnicima.

Cilj projekta Dan za znanost je okupiti što veći broj sudionika svih uzrasta koji će, prema vlastitom odabiru, interaktivno sudjelovati u nizu aktivnosti s područja fizike,elektrotehnike, matematike, kemije, biologije, geografije, psihologije i robotike. U sportskoj dvorani Gimnazije, posjetitelji su mogli sudjelovati u raznim predavanjima i radionicama koje su prezentirane na zabavan način.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy