U COOR Podravsko sunce otvorena izložba fotografija “Ljepote Prekodravlja”


Objavljeno: 18.05.2017 — Pregledano: 1.037 puta

U COOR “Podravsko sunce”, u četvrtak 18. svibnja 2017. godine, održano je otvorenje izložbe te podjela nagrada i priznanja natjecateljima Međužupanijskog natjecanja u fotografiji za djecu s teškoćama u razvoju pod nazivom „Vjerujem da bih mogao, uz vašu pomoć znam da mogu“.

Ispred Grada Koprivnice prisutnima se obratio zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić koji je i otvorio izložbu.

Velika mi je čast i ponosan sam što ljepotu Prekodravlja i Podavine obilježavamo upravo u našem Podravskom suncu koje je isto tako jedan lijepi cvijetić našeg grada  i naše Podravine. Doista ste zajedno sa svim svojim nastavnicama i nastavnicima, asistentima u nastavi i stručnim osobljem ponos i veliko srce našega grada. Zahvaljujem i  Krešimiru Juratoviću koji  vam pomaže u vašem umjetničkom izričaju i nadam se da će i dalje biti partner ne samo Podravskom suncu nego i Gradu Koprivnici kao što je bio i do sada. – rekao je Mišel Jakšić i čestitao svim natjecateljima na prekrasnim radovima.

Riječ je o projektu koji već šestu godinu za radom zajednički organiziraju Humanitarna zaklada ”Naš mali kutak raja” u suradnji s Foto kino klubom Podravina i COOR Podravsko sunce.

Tema fotografskog natjecanja bila je ”Ljepota Prekodravlja”, pa su ljepote općine Gola svojim fotoaparatima zabilježili učenici Centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Varaždina, Virovitice, Čakovca, Zagreba i Koprivnice. Natjecatelji su obišli sela Golu, Repaš, Ždalu, rezervate prirode Ješkovo i Čambina.

Priznanja i nagrade najuspješnijima uručio je zamjenik načelnika Općine Gola Marko Horvat.

Najuspješniji korisnici COOR Podravskog sunca bili su Saša Vlahović koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji „Krajolik“,  Vendel Oršuš koji je osvojio drugo mjesto u kategoriji „Detalj“ i Matija Brkić koji je dobio pohvalnicu.