HR EN

Grad Koprivnica

Tvrtka “Mavik” novi “stanovnik” poslovne zone “Dravska”

Nakon punih deset godina poslovanja u središtu Koprivnice, tvrtka Mavik d.o.o. otvorila je novu trgovinu/željezariju u mnogo većem prostoru u poslovnoj zoni „Dravska“. Iskoristili su određene beneficije u sklopu mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti od strane Grada Koprivnice.

„Nakon punih deset godina otvaramo ovu novu trgovinu. Moram priznati da su nas na to malo potaknuli predstavnici Grada Koprivnice koji su nam izašli u susret ponuđenim gospodarskim mjerama. U planu smo imali kupnju parcele, a zatim i gradnju objekta. U međuvremenu nam se ukazala prilika da kupimo ovaj već gotovi objekt. Ovo je ostvarenje naših snova“, kazao je Željko Kišiček, vlasnik tvrtke.

Otvorenju nove trgovine uime Grada Koprivnice prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnici Ana Mlinarić i Zdravko Punčikar.

„Izuzetno mi je drago da smo danas ovdje da čestitamo obitelji Kišiček na desetoj godišnjici rada te na otvorenju novog objekta u poslovnoj zoni „Dravska“. Od strane Grada uvijek ćete imati podršku zbog vašeg poštenog rada i truda prilikom stvaranja novih vrijednosti“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ostriž.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice