HR EN

Grad Koprivnica

Tulum izvrsnosti

Tulum izvrsnosti okupio najbolje učenike i mentore koprivničkih škola

Grad Koprivnica nastavio je tradiciju nagrađivanja učenika i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima u protekloj školskoj godini. Riječ je o tzv. “Tulumu izvrsnosti” koji je ove godine okupio 662 učenika i mentora. Događaj je organiziran u dvorani Doma mladih, a sudjelovali su učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, Osnovne škole „Braća Radić“, Osnovne škole „Đuro Ester“, Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica i Gimnazije „Fran Galović“.

Na samom početku okupljene je pozdravio gradonačelnik Mišel Jakšić, učenicima je čestitao na postignutom uspjehu te zaželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju. Nakon toga svakoj od škola gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž uručili su nagrade

Uime svih učenika obratio se Jan Horčićka koji je istaknuo kako učenicima ovo nagrađivanje puno znači te kazao kako je ono i jedan od motiva za još bolje rezultate.

Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 100 do 400 kuna (ovisno o tome kakve rezultate su postigli). Uz učenike i mentore poklone su dobili i ravnatelji škola.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice